Тук има 448 019 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, област Велико Търново, с. Миндя •  480 000 EUR • ID 50317340 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава Къща област Велико Търново, с. МиндяID: 50317340

Виж на картата
480 000 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 500 m2
  • Етаж
  • Особености
  • С действащ бизнес / Обзаведен / В затворен комплекс / Гредоред, 50317340
Допълнителна информация:
Предлагаме на вашето внимание изключителна възможност да станете собственик на уникален имот с история и красива българска архитектура.
Успешно работещ бизнес се превърна в търсена дестинация, привличаща гости от различни части на света, осигурявайки стабилен и надежден доход.
Имотът е разположен в с. Миндя, добре развито и много желано село близо до Велико Търново. Този забележителен комплекс от къщи за гости се състои от четири отделни къщи, хармонично разположени върху просторен парцел от 1340 кв. м. , предлагащ обща жилищна площ от 500 кв. м.
Основната къща се простира на 200 кв. м. и представлява традиционната за региона архитектура и модерен комфорт. Първият етаж разполага с просторна трапезария, две спални със самостоятелни санитарни възли и уютен хол с камина. На горния етаж се намират пет спални, три от които имат собствени бани. До къщата е разположена лятна кухня, баня с тоалетна и удобно складово помещение.
Втората къща, с две спални, приканва да се отпуснете на прекрасната си веранда с голяма маса и пейки. И двете спални имат отделни входове и собствени бани/WC.
Третата къща предлага четири спални със самостоятелни бани и просторен чардак. Голяма каменна изба придава характер на имота, предлагайки уникално пространство за различни цели.
Четвъртата къща разполага с голяма трапезария с кухненска част и допълнителна спалня със самостоятелна баня.
В центъра на имота е голяма зелена площ с кладенец и място за скара. Два навеса и работилница допълват функционалността на парцела. Комплексът, на възраст двеста години, е щателно реставриран с помощта на традиционни техники, като същевременно включва модерни удобства, включително отопление и санитарни съоръжения.
В задния двор има навес за барбекю, пещ за готвене на открито и тенис на маса. Това пространство е предназначено за игра и забавление, което го прави предпочитано сред посетителите.
Възползвайки се от популярността на с. Миндя и атракциите на региона, комплексът е обект на постоянно целогодишно търсене, осигурявайки надежден поток от приходи за потенциални купувачи.

За да разгледате виртуален тур, моля копирайте и поставете линка във Вашия браузер
ВИРТУАЛЕН ТУР: https://app. cloudpano. com/tours/cwIFRKY-y
РЕФ. : 116 165

Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 14:17 на 30 април, 2024 год. Обявата е посетена 19 пъти
Брокер:
Брокер Мария Червенакова Мария Червенакова

Личен телефон: 0896840710

Още оферти от Мария Червенакова:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция СЕНТЧЪРИ ХОУМС
СЕНТЧЪРИ ХОУМС
град Велико Търново, ул.Рафаел Михайлов 4

Офис телефони: 062 652121
Телефон: 0896/840710

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: