Тук има 447 873 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  1-стаен, град Велико Търново, Център • при запитване • ID 50874876 — holmes.bg - [2]
6 Увеличи

Продава 1-стаен град Велико Търново, ЦентърID: 50874876

Виж на картата
при запитване
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 1 m2
  • Етаж
  • Особености
  • Тухла, 50874876
Допълнителна информация:
Рекламирайте Вашия имот с нас! Обадете се сега!
Независимо дали продавате имот за пръв път или сте опитен инвеститор, Вие сте дошли на правилното място.
Освен добре познатите ни услуги и информация, която предоставяме на клиентите си от години (чертежи на имота, местоположението му на Google карта, информация за района) ние Ви предоставяме новите ни безплатни услуги: виртуални турове, видео огледи и въздушни панорами. Всичко това прави презентацията на имота по-атрактивна, а реализацията по-бърза.
Обявите с виртуален тур генерират 87% повече интерес от тези без него. Виртуалната обиколка прави обявите много по-атрактивни и максимално доближаващи се до чувството, че се намирате в самия имот. Те спестяват време, печелят повече потенциални купувачи/ наематели и перспективата за сделка става по-голяма. Виртуалната обиколка е най-удобният начин за разглеждане на недвижими имоти. Потенциалните купувачи имат възможност да разберат разположението на помещенията с един поглед от схематичния план на имота, включен във виртуалната обиколката.

Една от най-новите тенденции в недвижимите имоти е използването на дронове за правене на страхотни въздушни изображения и видеоклипове, които осигуряват уникална перспектива, когато става въпрос за представяне на имоти. Рекламите с дронове могат да помогнат на потенциалните купувачи да добият по-добра представа за имота преди да го посетят. Друг плюс е, че дронът може да лети и над квартала, за да даде по-добър поглед за района. От въздуха клиентите могат да видят паркове, спортни игрища, водни обекти и други забележителности и удобства на района по начин, който картата или сателитната снимка не може да им даде. Така се подсилва емоционалният аспект във взимането на решение за купуване.

Видео-съдържанието за сайтове не е просто световен тренд, то е необходимост, защото видеото може да представи един имот в 2 минути, като даде възможност на потенциалните клиенти да видят реалното състояние и да почувстват атмосферата на имота. Видеоклипът може не само да Ви помогне за по-бърза продажба, но също така и да направи вашата обява да се откроява от хилядите обяви на пазара с имоти.
Просто се обадете и ще Ви направим атрактивна и ефективна реклама на имота Ви безплатно!
Ref : 100000
За да разгледате в 360 виртуален тур, моля копирайте и поставете линка във Вашия браузер https://ch-eu. com/?page=property_details&lang=bg&prop_id=9154#
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 13:53 на 18 април, 2024 год. Обявата е посетена 189 пъти
Брокер:
Брокер Калоян  Ганев Калоян Ганев

Личен телефон: 0897964343

Още оферти от Калоян Ганев:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция СЕНТЧЪРИ ХОУМС
СЕНТЧЪРИ ХОУМС
град Велико Търново, ул.Рафаел Михайлов 4

Офис телефони: 062 652121
Телефон: 0897964343

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: